Peuteropvang - De Bloementuin in Hoogeveen

Peuteropvang - De Bloementuin in Hoogeveen

De Bloementuin in Hoogeveen
Locatie de Bloementuin bevindt zich in de wijk De Weide en is gehuisvest in de cbs de Weidebloem. Deze locatie heeft 1 lokaal en een eigen buitenspeelplein. Wanneer uw kind geplaatst wordt komt de leidster bij u op huisbezoek zodat zij u en uw kind al vast een beetje leert kennen en dat jullie de leidster persoonlijk hebben ontmoet, we hopen dat dit bijdraagt aan een goede start.

Waarom uw kind laten spelen op de peuterspeelgroep?
Uw peuter krijgt steeds meer interesse in de wereld om zich heen en wil daarbij spelen en ontdekken. De peuterspeelgroep is een goede plek voor hem of haar om zich spelenderwijs te ontwikkelen. Het vaste dagritme dat gehanteerd wordt, het kennis maken met andere kinderen en de dagelijkse aandacht van de leidsters helpen uw kind in zijn of haar eigen ontwikkeling en bereiden uw kind op een speelse manier voor op het basisonderwijs.

Wat biedt Spelerwijs?
Tarieven kinderopvang
Standaard mag uw kind twee keer per week komen spelen. Op De Bloementuin is de mogelijkheid om vier keer per week te komen spelen tegen een zeer gereduceerd tarief (VVE indicatie). Hier kan uw kind gebruik van maken als u een doorverwijzing heeft van het consultatiebureau. Kom gerust eens kijken of maak een afspraak voor een rondleiding en vrijblijvend gesprek.

Foto galerij

Adres:
Schweitzerstraat 21
7909 AV Hoogeveen
Tel.: 06-83892637
bloementuin@spelerwijs-hoogeveen.nl


Openingstijden:
08.30 - 11.30 uur
13.00 - 15.00 uur

Dagdelen:
Ma. ochtend Wo. ochtend
Di. ochtend Do. ochtend