De Buitelbam in Hoogeveen

De Buitelbam in Hoogeveen

De Buitelbam in Hoogeveen
De Buitelbam heeft 1 lokaal welke is gehuisvest in obs 't Rastholt in de wijk Trasselt en staat tegenover cbs de Regenboog. Deze locatie heeft een buitenspeelplaats met een groene uitstraling. Hoewel het niet een grote speelplaats is, ligt er wel een visie aan ten grondslag. Op deze speelplaats willen we het spel op een spontane, ongedwongen wijze vanuit een natuurlijker omgeving vorm geven. We noemen dit natuurlijk spelen.

Wanneer uw kind geplaatst wordt komt de leidster bij u op huisbezoek, zodat zij u en uw kind al vast een beetje leert kennen en dat jullie de leidster persoonlijk hebben ontmoet, we hopen dat dit bijdraagt aan een goede start.

Waarom uw kind laten spelen op de peuterspeelgroep?
Uw peuter krijgt steeds meer interesse in de wereld om zich heen en wil daarbij spelen en ontdekken. De peuterspeelgroep is een goede plek voor hem of haar om zich spelenderwijs te ontwikkelen. Het vaste dagritme dat gehanteerd wordt, het kennis maken met andere kinderen en de dagelijkse aandacht van de leidsters helpen uw kind in zijn of haar eigen ontwikkeling en bereiden uw kind op een speelse manier voor op het basisonderwijs.

Wat biedt Spelerwijs?

Standaard mag uw kind twee keer per week komen spelen. Op De Buitelbam is de mogelijkheid om vier keer per week te komen spelen tegen een zeer gereduceerd tarief (VVE indicatie). Hier kan uw kind gebruik van maken als u een doorverwijzing heeft van het consultatiebureau. Kom gerust eens kijken of maak een afspraak voor een rondleiding en vrijblijvend gesprek.

Foto galerij

Adres:
Tilber 9
7908 PB Hoogeveen
Tel.: 06-12087732
buitelbam@spelerwijs-hoogeveen.nl


Openingstijden:
08.30 uur - 12.00 uur


Dagdelen:
Ma. ochtend Wo. ochtend
Di. ochtend Do. ochtend