De Porkies

De Porkies

Peuteropvang de Porkies heeft een gezellig lokaal in obs De Zandloper en speelt samen met de kleuters op de buitenspeelplaats. Het is een kleine groep in het dorpje Stuifzand. Woont u niet in Stuifzand, maar wel in de gemeente Hoogeveen, kunt u zich ook voor deze locatie aanmelden. Wanneer uw kind geplaatst wordt komt de leidster bij u op huisbezoek, zodat zij u en uw kind al vast een beetje leert kennen en dat jullie de leidster persoonlijk hebben ontmoet, we hopen dat dit bijdraagt aan een goede start.

Waarom uw kind laten spelen op de peuterspeelgroep?
Uw peuter krijgt steeds meer interesse in de wereld om zich heen en wil daarbij spelen en ontdekken. De peuterspeelgroep is een goede plek voor hem of haar om zich spelenderwijs te ontwikkelen. Het vaste dagritme dat gehanteerd wordt, het kennis maken met andere kinderen en de dagelijkse aandacht van de leidsters helpen uw kind in zijn of haar eigen ontwikkeling en bereiden uw kind op een speelse manier voor op het basisonderwijs.

Wat biedt Spelerwijs?
  • een gestructureerd programma gericht op (samen) spelen, leren en ontwikkelen
  • er wordt gewerkt met voor- en vroegschoolse educatie (VVE) programma Uk & Puk
  • deskundige leidsters die zien wat uw kind nodig heeft, mede omdat naast de Uk&Puk zij ook opgeleid zijn in Peutersprongen waarin geleerd is om aan te sluiten bij de ontwikkeling van het individuele kind
  • samenwerking met ouders, De Zandloperbibliotheekconsultatiebureau en SWWH

Kom gerust eens kijken of maak een afspraak voor een rondleiding en vrijblijvend gesprek.

Foto galerij

Adres:


Tel.:Openingstijden:Dagdelen: