De Prugelties - Pesse

De Prugelties - Pesse

Peuterspeelzaal de Prugelties in Pesse
De Prugelties is gehuisvest in dorpshuis de Wenning. De Prugelties heeft 1 lokaal en een zeer ruime speelplaats waar veel te beleven valt bij, op en in de speeltoestellen die er staan. De peuters kunnen schommelen, zandkastelen bouwen of op reis met de trein. Deze locatie heeft 2 peuterspeelgroepen.

Wanneer uw kind geplaatst wordt komt de leidster bij u op huisbezoek, zodat zij u en uw kind al vast een beetje leert kennen en dat jullie de leidster persoonlijk hebben ontmoet, we hopen dat dit bijdraagt aan een goede start.

Waarom uw kind laten spelen op de peuterspeelgroep?
Uw peuter krijgt steeds meer interesse in de wereld om zich heen en wil daarbij spelen en ontdekken. De peuterspeelgroep is een goede plek voor hem of haar om zich spelenderwijs te ontwikkelen. Het vaste dagritme dat gehanteerd wordt, het kennis maken met andere kinderen en de dagelijkse aandacht van de leidsters helpen uw kind in zijn of haar eigen ontwikkeling en bereiden uw kind op een speelse manier voor op het basisonderwijs.

Wat biedt Spelerwijs?
  • een gestructureerd programma gericht op (samen) spelen, leren en ontwikkelen
  • er wordt gewerkt met voor- en vroegschoolse educatie (VVE) programma Uk & Puk
  • deskundige leidsters die zien wat uw kind nodig heeft, mede omdat naast de Uk&Puk zij ook opgeleid zijn in Peutersprongen waarin geleerd is om aan te sluiten bij de ontwikkeling van het individuele kind
  • samenwerking met ouders, De Posthoorn, De Akkerbibliotheekconsultatiebureau en SWWH

Kom gerust eens kijken of maak een afspraak voor een rondleiding en vrijblijvend gesprek.

Foto galerij

Adres:
Veldbrake 5
7933 PW Pesse
Tel.: 0528 745028
prugelties@spelerwijs-hoogeveen.nl


Openingstijden:
08.30 uur - 12.00 uur


Dagdelen:
Ma. ochtend Wo. ochtend
Di. ochtend Do. ochtend