De Rakkertjes uit Elim

De Rakkertjes uit Elim

Peuteropvang "De Rakkertjes" uit Elim
De Rakkertjes is gevestigd in dorpscentrum ‘t Vonder in Elim. De Rakkertjes heeft 1 lokaal en een gezellige buitenspeelplaats waar de grote kastanjeboom, op het midden van het plein het hele jaar voor speelplezier zorgt. Wanneer uw kind geplaatst wordt komt de leidster bij u op huisbezoek, zodat zij u en uw kind al vast een beetje leert kennen en dat jullie de leidster persoonlijk hebben ontmoet, we hopen dat dit bijdraagt aan een goede start.

Waarom uw kind laten spelen op de peuterspeelgroep?
Uw peuter krijgt steeds meer interesse in de wereld om zich heen en wil daarbij spelen en ontdekken. De peuterspeelgroep is een goede plek voor hem of haar om zich spelenderwijs te ontwikkelen. Het vaste dagritme dat gehanteerd wordt, het kennis maken met andere kinderen en de dagelijkse aandacht van de leidsters helpen uw kind in zijn of haar eigen ontwikkeling en bereiden uw kind op een speelse manier voor op het basisonderwijs.

Wat biedt Spelerwijs?
  • een gestructureerd programma gericht op (samen) spelen, leren en ontwikkelen
  • er wordt gewerkt met voor- en vroegschoolse educatie (VVE) programma Uk & Puk
  • deskundige leidsters die zien wat uw kind nodig heeft, mede omdat naast de Uk&Puk zij ook opgeleid zijn in Peutersprongen waarin geleerd is om aan te sluiten bij de ontwikkeling van het individuele kind
  • samenwerking met ouders, De Palm, De Vogelvluchtbibliotheekconsultatiebureau en SWWH

Standaard mag uw kind twee keer per week komen spelen. Op De Rakkertjes is de mogelijkheid om vier keer per week te komen spelen tegen een zeer gereduceerd tarief (VVE indicatie). Hier kan uw kind gebruik van maken als u een doorverwijzing heeft van het consultatiebureau. Kom gerust eens kijken of maak een afspraak voor een rondleiding en vrijblijvend gesprek.

Foto galerij

Adres:
Carstensdijk 73
7916 RA Elim
Tel.: 06-49082544
rakkertjes@spelerwijs-hoogeveen.nl


Openingstijden:
ma/do 8.45 uur - 11.45 uur
di/wo/vr 8.30 uur - 13.00 uur
ma 13.15 - 15.15 uur

Dagdelen:
Ma. middag Do. ochtend
Ma. ochtend Wo. ochtend
Di. ochtend Vr. ochtend