header
Kinderopvang De ZuiderBreedte Hoogeveen

Kinderopvang De ZuiderBreedte Hoogeveen

Kinderopvang de Zuiderbreedte is een kinderdagverblijf die gevestigd is in de Brede School de ZuiderBreedte. Hier bent u welkom van maandag t/m vrijdag met kinderen van 0-4 jaar. Deze locatie heeft een ruime groepsruimte en grote slaapkamer en een mooie buitenspeelplaats. De ruimte is ingericht in drie verschillende zones. De babyhoekdreumeshoek en een wat grotere ruimte voor de peuters.

We leggen extra nadruk op een warme en rustige sfeer, het dagritme, en waar mogelijk natuurlijke materialen. Ritme en structuur zijn bij ons belangrijk; dit zorgt voor veel rust en regelmaat.

Ieder kind heeft een eigen mentor. Alle leidsters zijn MBO of HBO opgeleid, hebben de opleiding Uk & Puk en Peutersprongen gevolgd en zijn in het bezit van een geldig BHV en EHBO diploma. Ook komt er geregeld een HBO coach op de groep om leidsters te adviseren in hun pedagogische handelen.

U kunt kiezen uit 4 verschillende opvangpakketten. U kiest het pakket dat het beste bij u past zodat de combinatie van ouderschap en werken op een goede manier mogelijk wordt gemaakt. Mochten uw wensen niet passen bij het pakket, dan kunnen we in overleg kijken wat er mogelijk is.

Bij al onze pakketten is eten, drinken, flesvoeding, luiers en fruit en/ of een zuivelhapje bij de uurprijs inbegrepen.

Keuze pakketten
Voor alle pakketten, behalve het 40 wekencontinuroosterpakket, geldt dat er een ochtend en/ of een middag kan worden afgenomen.

De mogelijkheden op de dagopvang 0-4 jaar zijn: ·
  • Ochtendopvang: van 7.00uur tot 13.00 uur
  • Middagopvang: van 12.30uur tot 18.30 uur
  • Dagopvang: van 7:00uur tot 18.30 uur

Tarieven kinderopvang Hoogeveen

Wilt u weten wat het kost om uw kind naar de kinderopvang in Hoogeveen te brengen? Gebruik dan onze handige rekentool


Foto galerij

Adres:
Boekenberghstraat 12-14
7906 GA Hoogeveen
Tel.: 06-51921282
kdvzuiderbreedte@spelerwijs-hoogeveen.nl


Openingstijden:
07.00 uur - 18.30 uur


Dagdelen:
Maandag t/m vrijdag
Inschrijven