Pukkie - Hoogeveen

Pukkie - Hoogeveen

Peuterspeelplaats Pukkie - Hoogeveen - Schutlanden
Locatie Pukkie is gevestigd in obs De Schuthoek in de wijk Schutlanden. Pukkie heeft 1 lokaal en een uitdagende buitenspeelplaats, waar de boom op het plein volgens de peuters een echte beren-boom is. Wanneer uw kind geplaatst wordt komt de leidster bij u op huisbezoek zodat zij u en uw kind al vast een beetje leert kennen en dat jullie de leidster persoonlijk hebben ontmoet, we hopen dat dit bijdraagt aan een goede start.

Waarom uw kind laten spelen op de peuterspeelgroep?
Uw peuter krijgt steeds meer interesse in de wereld om zich heen en wil daarbij spelen en ontdekken. De peuterspeelgroep is een goede plek voor hem of haar om zich spelenderwijs te ontwikkelen. Het vaste dagritme dat gehanteerd wordt, het kennis maken met andere kinderen en de dagelijkse aandacht van de leidsters helpen uw kind in zijn of haar eigen ontwikkeling en bereiden uw kind op een speelse manier voor op het basisonderwijs.

Wat biedt Spelerwijs?

Standaard mag uw kind twee keer per week komen spelen. Op Pukkie is de mogelijkheid om vier keer per week te komen spelen tegen een zeer gereduceerd tarief (VVE indicatie). Hier kan uw kind gebruik van maken als u een doorverwijzing heeft van het consultatiebureau. Kom gerust eens kijken of maak een afspraak voor een rondleiding en vrijblijvend gesprek.

Foto galerij

Adres:
Booyenverlaat 7
7908 EE Hoogeveen
Tel.: 06-22097298
pukkie@spelerwijs-hoogeveen.nl


Openingstijden:
08.30 uur - 12.30 uur
13.00 uur - 15.00 uur

Dagdelen:
Di. ochtend Do. ochtend
Ma. middag Wo. ochtend
Ma. ochtend Vr. ochtend