Peuteropvang `t Sterretje in Hoogeveen

Peuteropvang `t Sterretje in Hoogeveen

Peuteropvang 't Sterretje Hoogeveen
Locatie 't Sterretje bevindt zich in de wijk Krakeel en is gehuisvest in de Brede School Krakeel. Locatie ’t Sterretje heeft een mooi licht lokaal en een ruime buitenspeelplaats. Tevens kunnen ze gebruik maken van de grote natuurspeelplaats van de naastgelegen locatie de Sterrenhoeve. Wanneer uw kind geplaatst wordt komt de leidster bij u op huisbezoek zodat zij u en uw kind al vast een beetje leert kennen en dat jullie de leidster persoonlijk hebben ontmoet, we hopen dat dit bijdraagt aan een goede start.

Waarom uw kind laten spelen op de peuterspeelgroep?
Uw peuter krijgt steeds meer interesse in de wereld om zich heen en wil daarbij spelen en ontdekken. De peuterspeelgroep is een goede plek voor hem of haar om zich spelenderwijs te ontwikkelen. Het vaste dagritme dat gehanteerd wordt, het kennis maken met andere kinderen en de dagelijkse aandacht van de leidsters helpen uw kind in zijn of haar eigen ontwikkeling en bereiden uw kind op een speelse manier voor op het basisonderwijs.

Wat biedt Spelerwijs?

Standaard mag uw kind twee keer per week komen spelen. Op ‘t Sterretje is de mogelijkheid om vier keer per week te komen spelen tegen een zeer gereduceerd tarief (VVE indicatie). Hier kan uw kind gebruik van maken als u een doorverwijzing heeft van het consultatiebureau. Kom gerust eens kijken of maak een afspraak voor een rondleiding en vrijblijvend gesprek.

Foto galerij

Adres:
Grote Beer 22
7904 LW Hoogeveen
Tel.: 0528 - 264726
sterretje@spelerwijs-hoogeveen.nl


Openingstijden:
08.30 uur - 11.30 uur
13.00 uur - 15.00 uur

Dagdelen:
Ma. ochtend Vr. ochtend
Di. ochtend Do. ochtend