`t Wolfje Goudvink - Hoogeveen

`t Wolfje Goudvink - Hoogeveen

Peuteropvang 't Wolfje uit Hoogeveen
Locatie 't Wolfje is gehuisvest in obs de Goudvink in de wijk Wolfsbos. Deze locatie heeft twee lokalen met verschillende speelhoeken die aantrekkelijk ingericht zijn en aansluiten bij de ontwikkeling van de peuter. Wanneer uw kind geplaatst wordt komt de leidster bij u op huisbezoek, zodat zij u en uw kind al vast een beetje leert kennen en dat jullie de leidster persoonlijk hebben ontmoet, we hopen dat dit bijdraagt aan een goede start.

Waarom uw kind laten spelen op de peuterspeelgroep?
Uw peuter krijgt steeds meer interesse in de wereld om zich heen en wil daarbij spelen en ontdekken. De peuterspeelgroep is een goede plek voor hem of haar om zich spelenderwijs te ontwikkelen. Het vaste dagritme dat gehanteerd wordt, het kennis maken met andere kinderen en de dagelijkse aandacht van de leidsters helpen uw kind in zijn of haar eigen ontwikkeling en bereiden uw kind op een speelse manier voor op het basisonderwijs.

Wat biedt Spelerwijs?

Standaard mag uw kind twee keer per week komen spelen. Op ‘t Wolfje is de mogelijkheid om vier keer per week te komen spelen tegen een zeer gereduceerd tarief (VVE indicatie). Hier kan uw kind gebruik van maken als u een doorverwijzing heeft van het consultatiebureau. Kom gerust eens kijken of maak een afspraak voor een rondleiding en vrijblijvend gesprek.

Foto galerij

Adres:
De Vink 6
7905 HN Hoogeveen
Tel.: 06 - 15 48 22 73
wolfje@spelerwijs-hoogeveen.nl


Openingstijden:
08.30 uur - 11.30 uur


Dagdelen:
Ma. ochtend Wo. ochtend
Di. ochtend Do. ochtend
Di. middag Vr. ochtend