Peuterspeelgroep Ukkie

Peuterspeelgroep Ukkie

Peuterspeelgroep - Ukkie
Ukkie ligt in de wijk Erflanden en is gehuisvest in de dependance van cbs 't Kofschip en obs de Schuthoek. Er zijn hier 2 peuterspeelgroepen. De kinderen spelen samen met de kleuters buiten op het grote speelplein van de basisscholen en mogen we gebruik maken van de speelplaats van de kinderopvang die aansluit aan het schoolplein.  Wanneer uw kind geplaatst wordt komt de leidster bij u op huisbezoek, zodat zij u en uw kind al vast een beetje leert kennen en dat jullie de leidster persoonlijk hebben ontmoet, we hopen dat dit bijdraagt aan een goede start.

Waarom uw kind laten spelen op de peuterspeelgroep?
Uw peuter krijgt steeds meer interesse in de wereld om zich heen en wil daarbij spelen en ontdekken. De peuterspeelgroep is een goede plek voor hem of haar om zich spelenderwijs te ontwikkelen. Het vaste dagritme dat gehanteerd wordt, het kennis maken met andere kinderen en de dagelijkse aandacht van de leidsters helpen uw kind in zijn of haar eigen ontwikkeling en bereiden uw kind op een speelse manier voor op het basisonderwijs.

Wat biedt Spelerwijs?

Standaard mag uw kind twee keer per week komen spelen. Kom gerust eens kijken of maak een afspraak voor een rondleiding en vrijblijvend gesprek. 

Foto galerij

Adres:
Citroenvlinder 1 - 3
7908 XN Hoogeveen
Tel.: 06-46277971
ukkie@spelerwijs-hoogeveen.nl


Openingstijden:
08.45 uur - 11.45 uur
13.00 uur - 15.00 uur

Dagdelen:
Ma. ochtend Wo. ochtend
Di. ochtend Do. ochtend